Babagan awake dhewe

suwi (3)

Sapa Kita

Guangzhou Sunlios Technology Company Limited didegaké ing 2008, sing dumunung ing Pusat Industri Animasi Guangzhou Panyu.Wilayah sing dikuwasani pabrik lan gudang luwih saka 5,000 meter persegi, kita duwe luwih saka 100 karyawan lan jalur produksi lengkap.Sugeng rawuh OEM lan ODM sing duwe kemampuan riset lan pangembangan kanthi pengalaman perakitan mesin game luwih saka 10 taun.

We specialized ing desain, pembangunan, produksi, dodolan lan layanan saka peralatan casino, Papan game iwak, Papan game slot lan software game online, Aplikasi.

Kita duwe pabrik lan gudang dhewe kanggo mesin game iwak, mesin slot, mesin casino lan mesin roulette.Kita wis ngekspor mesin menyang kabeh ndonya lan volume ekspor taunan luwih saka 10 yuta USD.Kita menang reputasi apik saka pelanggan karo kualitas dhuwur lan layanan sampurna.

Kangge, kita wis maintained hubungan koperasi long-term karo limang Fortune 500 perusahaan, lan wis digawa metu kerjasama komersial karo akeh gedhe lan medium-ukuran Enterprises pribadi lan Enterprises negara, kang kabeh liwat Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Amérika Lor lan Amérika Kidul.Kita duwe pengalaman layanan sing sugih ing macem-macem kerjasama karo macem-macem wilayah lan perusahaan.

suwi (2)
suwi (1)
Sapa Kita (1)

Madeg

Meter persegi

Pengalaman Taun

Staff

Apa Pilih Kita

Sapa Kita (6)

Kita duwe departemen game online dhewe kanggo platform game gambling, ana luwih saka 20 staf kalebu manajer proyek, insinyur, penguji lan perancang.Kita wis mbangun akeh platform game online kanthi sukses lan saiki mlaku ing pasar kanthi pujian sing dhuwur.Dadi agen kita utawa ngatur platform game sampeyan dhewe, kita bisa nggawe ide sampeyan bisa digunakake!

Kita nglayani saben pelanggan kanthi sepenuh ati kanthi filosofi kualitas pertama lan layanan sing paling dhuwur.Ngatasi masalah ing wektu sing tepat minangka tujuan sing tetep.Guangzhou Sunlios Technology Company Limited, kanthi kebak kapercayan lan tulus bakal dadi mitra sing bisa dipercaya lan antusias.

Sapa Kita (5)
Sapa Kita (4)

We Sunlios minangka cabang eksklusif saka Hongkong Sunling Trading Co., Ltd. Kita setya ngembangake produk kualitas lan hubungan profesional lan menehi pelanggan pengalaman sumber internasional sing paling apik.Kanthi tim Sunlios ing sisih sampeyan, kaya duwe Kantor Cabang dhewe ing China.