New Design Popular 43 "Mlengkung Tutul Layar Slot Machine Machine


  • Nomer Model:

    SL-CM-C05

  • Monitor:

    Monitor mlengkung 43 inci

  • :

    Kanthi ndhuwur 22 "monitor

  • Tegangan:

    110 V/220 V

  • Tipe Plug:

    US Plug / Kustomisasi

  • Bahan:

    Metal / Ngatur

  • Garansi:

    12 sasi

  • Layanan:

    Layanan OEM, logo, pola, panel, layar

  • Detail Produk

    Tag produk

    Spesifikasi

    dhuwur

    2281.5mm

    Jembar

    728mm

    ambane

    680.1mm

    Titik Penjualan

    1.Desain minimalis nyediakake modern, profil sisih streamlined

    2. Nambah baris saka ngarsane ing lantai game

    3. Programmable Edge Lighting

    4. Nyengsemaken 4K HD 43" layar kurva

    5. Dek tombol LCD warna penuh

    6. Immersive cahya sekitar lumahing mburi

    7. Rampung ireng matte ramping

    8. Bill akseptor/printer (key in/key out)

    9. Tutul ideck

    Layanan sawise-sale

    1. Garansi siji taun, pangopènan seumur hidup.

    Layanan online 2,24 jam, sampeyan bisa hubungi kita kapan wae!

    3. Nyedhiyani pengalaman lan manajemen zona game bisnis kanggo para panuku.

    4. Umpan balik informasi marketing kanggo panuku ajeg.

    5. Tindakake panuku kanthi rutin.

    6. Nyedhiyani kabeh jinis konsultasi. Adhedhasar pengalaman sing sugih lan hubungan strategis karo para panuku.

    Profil Perusahaan

    Guangzhou Sunlios Technology Company Limited, kantor pusaté ing Guangzhou, China, setya nawakake fun lan bathi liwat ngembangaken & Manufaktur & sade, peralatan casino, Papan game iwak, Papan slot game lan software game online, Aplikasi.Ngandelake kemampuan R&D sing kuwat, layanan sing puas, konsep inovatif, lan sikap praktis, Guangzhou Sunlios ngupayakake nggawe produk & layanan hiburan sing apik tenan sing cocog karo tren pasar global.

    Packing & Transport

    Dragon Link Seneng & Sejahtera Mesin Slot Game Casino Papan Game

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita