Ultra Hot Slot Mesin Gaming Kustomisasi Kabinet Casino Game Machine Kabinet


  • Nomer Model:

    SL-CM-C06

  • Monitor:

    Monitor mlengkung 43 inci

  • :

    Kanthi ndhuwur 22 "monitor

  • Tegangan:

    110 V/220 V

  • Tipe Plug:

    US Plug / Kustomisasi

  • Bahan:

    Metal / Ngatur

  • Garansi:

    12 sasi

  • Layanan:

    Layanan OEM, logo, pola, panel, layar

  • Detail Produk

    Tag produk

    Spesifikasi

    dhuwur

    2360mm

    Jembar

    760mm

    ambane

    684.8mm

    Titik Penjualan

    1.Dual 4K UHD Tampilan kanggo gambar asri

    2. perpustakaan ekstensif game industri-leading

    3. Dek tombol LCD warna penuh

    4.Kompatibilitas isi kabinèt salib

    5. Rampung gaya

    6. Pengalaman game mujur mulus

    7. kilat pinstripe terpadu

    8. Bill akseptor/printer (key in/key out)

    9. layar tutul

    Deskripsi Produk

    Nampilake layar resolusi 4K definisi ultra-dhuwur ing industri, kabinet kasebut nduweni perpustakaan game inovatif sing kuat kanggo kabeh jinis pemain.Mbuktekake manawa sampeyan ora kudu nglanggar aturan supaya dadi revolusioner.

    Kauntungan bisnis

    1.We pabrik kapasitas produksi massive kanggo Garranty pesenan amba.

    2.Sistem testing kritis kita njamin kualitas prodction sampurna sadurunge kiriman.

    3. Kita duwe tim layanan profesional kanggo ngatasi masalah teknis, komponen utama kabeh produk menehi garansi setahun.

    Profil Perusahaan

    Guangzhou Sunlios Technology Company Limited, kantor pusaté ing Guangzhou, China, setya nawakake fun lan bathi liwat ngembangaken & Manufaktur & sade, peralatan casino, Papan game iwak, Papan slot game lan software game online, Aplikasi.Ngandelake kemampuan R&D sing kuwat, layanan sing puas, konsep inovatif, lan sikap praktis, Guangzhou Sunlios ngupayakake nggawe produk & layanan hiburan sing apik tenan sing cocog karo tren pasar global.

    Packing & Transport

    Dragon Link Seneng & Sejahtera Mesin Slot Game Casino Papan Game

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita